روش های جدید جذب سرمایه

جذب سرمایه ‌گذار باید با روش‌ های متفاوت انجام گردد. طبق نظر دکتر ماکان آریا پارسا زمانی که راه ‌اندازی یک کسب و کار مطرح می ‌گردد مهمترین دغدغه کارآفرینان، نحوه جذب کردن سرمایه ‌گذار می‌ باشد. فراهم کردن منابع مالی و خلاقیت از مواردی هستند که تضمین کننده موفقیت کسب و کار شما می ‌باشند. بسیاری از کسب و کارها به دلیل کمبود منابع مالی امکان دارد با شکست جدی مواجه شوند. اطلاعات کاربردی که از انواع روش ‌های جذب نمودن سرمایه‌ گذار اهمیت دارد را باید بشناسید تا بتوانید کسب و کار خود را رونق ببخشید. مدلهای جذب سرمایه یا تکنیک های جذب سرمایه را باید به خوبی بررسی نمایید تا بتوانید سرمایه گذاران را جذب کنید. جذب سرمایه گذار برای استارتاپ با استفاده از روش های اصولی به بهترین نحو ممکن انجام می شود.

مدلهای جذب سرمایه

روش های جذب سرمایه ‌گذار برای راه اندازی کسب و کار

 برخی از مهم ‌ترین روش‌ های جذب سرمایه ‌گذار که باید با آنها آشنا باشید عبارت هستند از :

1. راه اندازی کسب و کاری که مخصوص خودتان است

به گفته دکتر ماکان آریا پارسا یکی از مهم‌ ترین روش ‌های جذب افراد سرمایه‌ گذار، راه ‌اندازی کسب و کار استارتاپی مخصوص خودتان می‌ باشد. تامین مالی استارتاپ زمانی که شما به تازگی کسب و کار خود را آغاز می‌ کنید اهمیت زیادی دارد. کارآفرینانی که می‌ خواهند برای اولین بار کار خود را راه ‌اندازی کنند باید توانایی موفقیت بالقوه را داشته باشند. شما می ‌توانید از پس ‌انداز خودتان برای سرمایه‌ گذاری استفاده کنید یا دوستان و خانواده‌ تان را برای مشارکت دعوت نمایید.

دکتر ماکان آریاپارسا

 تامین مالی به وسیله خودتان برای راه اندازی کسب و کار مزیت‌ های زیادی دارد و به عنوان بهترین پلتفرم جذب سرمایه شناخته می شود. زمانی که شما بودجه مد نظر را برای اجرای ایده داشته باشید به جذب کردن سرمایه‌ گذار نیازی نخواهید داشت. این مسئله از دیدگاه سرمایه‌ گذاران یک نقطه مثبت به شمار می ‌رود. روش بوت استرپینگ یعنی روشی که بدون سرمایه‌ گذاران شما خودتان کسب و کارتان را راه‌ اندازی می ‌کنید.

2. تامین مالی جمعی

 تامین مالی جمعی یکی دیگر از مواردی است که برای جذب سرمایه ‌گذار اهمیت زیادی دارد. شما می‌ توانید از موارد متفاوت مانند مشارکت، پیش سفارش یا وام برای تامین مالی کسب و کار خود استفاده کنید. این مورد را به عنوان یکی از بهترین مدلهای جذب سرمایه جهت رشد کسب و کار معرفی می کنند. طبق نگاه دکتر ماکان آریا پارسا این روش جذب کردن سرمایه‌ گذار برای استارتاپ و راه ‌اندازی کسب و کار به تازگی محبوبیت زیادی داشته است. تامین مالی جمعی به این نحو می‌ باشد که کارآفرین شرح دقیقی از کسب و کار خود را ارائه می‌ دهد.

جذب سرمایه گذار برای استارتاپ

 کارآفرین اهداف کسب و کار را و همچنین میزان بودجه را ذکر می‌ کند. پس از آن مصرف کنندگان قادر هستند در مورد کسب و کار اطلاعات دقیقی جمع آوری نمایند. اگر مصرف کنندگان ایده کارآفرین جهت جذب سرمایه گذار برای استارتاپ را بپسندند برای سرمایه‌ گذاری اقدام می ‌کنند. با توجه به صحبت های دکتر ماکان آریا پارسا این افراد با وعده پیش خرید، تعهدات خود را ارائه خواهند داد. هر فردی می ‌تواند برای کمک کردن به کسب و کارها که به آنها اعتقاد دارد کمک مالی ارائه دهد. شما برای جذب کردن سرمایه ‌گذار به یک بیزینس پلن مناسب نیاز دارید. بر همین اساس در این مرحله باید بیزینس پلن حرفه ای را ارائه دهید.

3. پلتفرم جذب سرمایه با استفاده از سرمایه گذاران فرشته

 یکی دیگر از روش‌ های جذب سرمایه ‌گذار، ایده استفاده از سرمایه‌ گذار فرشته است. سرمایه‌ گذاران فرشته از جمله سرمایه ‌گذارانی می‌ باشند که دارای پول نقد هستند. سرمایه‌ گذاران فرشته به سرمایه‌ گذاری در انواع استارتاپ‌ های آینده علاقه زیادی خواهند داشت. این سرمایه ‌گذاران در گروه‌ های زیادی فعالیت می‌ کنند. سرمایه ‌گذاران فرشته در کنار سرمایه ‌گذاری می‌ توانند مشاوره و راهنمایی ارائه دهند.

سرمایه‌ گذارانی که به عنوان سرمایه‌ گذار فرشته شناخته می ‌شوند با راه‌ اندازی کردن بیشتر کسب و کارها در مراحل اولیه رشد قرار گرفته ‌اند. این افراد سرمایه‌ گذار، ۳۰ درصد سهام کسب و کار راه اندازی شده را دریافت می‌ کنند. بنابراین زمان استفاده از حضور این سرمایه گذاران باید سهام آنها را در نظر بگیرید.

4. ایده استفاده از سرمایه های مخاطره آمیز

 یکی دیگر از روش‌ های جذب سرمایه ‌گذار، ایده استفاده از سرمایه‌ های مخاطره آمیز می ‌باشد. بر باور دکتر ماکان آریا پارسا استفاده از سرمایه‌ های مخاطره آمیز بهترین روشی است که سرمایه‌ گذاران زیادی آن را می ‌پسندند. در چنین شرایطی شما به عنوان کارآفرین باید شرط بندی‌ های بسیار بزرگی را دنبال کنید. سرمایه‌ های مخاطره آمیز از جمله صندوق ‌هایی به شمار می‌ روند که به صورت حرفه ‌ای باید مدیریت شوند. در شرکت ‌های سرمایه ‌گذاری پتانسیل بالایی وجود دارد.

پلتفرم جذب سرمایه

 به طور معمول این سرمایه‌ ها در انواع کسب و کارها در مقابل سهام قرار می ‌گیرند و ایده خوبی به کارآفرینان ارائه می ‌دهند. بین انواع مدلهای جذب سرمایه این روش را به عنوان یکی از روش های سودآور می شناسند که بیشتر کسب و کارها از آن استفاده می کنند. سرمایه‌ گذاری‌ های خطر پذیر امکان دارد که برای جذب نمودن برخی از سرمایه گذارها مناسب نباشند.

5. استفاده از انکوباتورها و شتاب دهنده ها جهت جذب سرمایه گذار برای استارتاپ

یکی دیگر از ایده‌ هایی که برای جذب سرمایه ‌گذار اهمیت زیادی دارد استفاده از انکوباتورها و شتاب دهنده‌ های کسب و کار می‌ باشد. کسب و کارهای اولیه قادر هستند برنامه‌ های شتاب دهنده را برای تامین مالی به کار بگیرند. این برنامه‌ ها در تمامی شهرهای بزرگ مورد استفاده قرار خواهند گرفت. هر ساله برای راه ‌اندازی کسب و کارهای بزرگ از این ایده استفاده می‌ شود. شتاب دهنده‌ ها و انکوباتورها به جای یکدیگر مورد استفاده قرار می‌ گیرند ولی تفاوت‌های زیادی بین آنها وجود دارد. انکوباتورها به عنوان یک والدین شناخته می‌ شوند که پلتفرم جذب سرمایه را با ارائه دادن آموزش‌ های اولیه پرورش خواهند داد. شتاب دهنده‌ ها نیز به همین صورت می‌ باشند ولی انکوباتورها به کسب و کارها کمک می‌ کنند تا به درستی فعالیت نمایند. شتاب دهنده ‌ها به جهش بزرگ کسب و کارها کمک زیادی خواهند کرد. این برنامه‌ ها به طور معمول ۴ الی ۸ ماه زمان می‌ برند.

 

افراد سرمایه‌ گذار

6. شرکت در مسابقات

شرکت کردن در مسابقات کمک می کند تا اعتبار مالی بیشتری برای راه اندازی کسب و کار به دست آورید. این مسئله یکی دیگر از روش ‌های جذب سرمایه‌ گذار برای استارتاپ شناخته می ‌شود. افزایش تعداد مسابقات برای به حداکثر رساندن بهترین فرصت‌ ها، ایده بی‌ نظیری است. این مسابقات تمامی کارآفرینان را تشویق می‌ نماید تا کسب و کار خود را به درستی راه‌ اندازی نمایند. در این مسابقات باید طرح تجاری ارائه دهید یا محصول مناسبی بسازید.

7. استفاده از وام های بانکی برای جذب سرمایه ‌گذار

 استفاده از وام‌ های بانکی یکی دیگر از روش‌ های جذب سرمایه ‌گذار می‌ باشد. بانک ‌ها اولین مکانی هستند که کارآفرینان برای جذب نمودن سرمایه‌ گذار به آنجا مراجعه می ‌کنند. بانک‌ ها برای تامین امور مالی مشاغل، وام‌ های متفاوتی را به کسب و کارها ارائه می‌ دهند. وام سرمایه در گردش و همچنین وام‌ های مورد نیاز برای عملیات درآمدزایی بسیار مهم هستند. تامین مالی و طرح تجاری ارزش گذاری، بر اساس وام تعیین می ‌گردد. شما می توانید وام هایی که مخصوص راه اندازی کسب و کار است را از بانک ها بگیرید. پس از دریافت وام باید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و مدلهای جذب سرمایه را به سرمایه گذاران معرفی نمایید.

 8. نشان دادن شواهد به سرمایه گذار

یکی دیگر از مهم ‌ترین راهکارهایی که برای جذب سرمایه ‌گذار اهمیت دارد این است که شواهد را به سرمایه‌ گذار نشان دهید. زمانی که می‌ خواهید مقدار پول زیادی را برای کسب و کار خود به کار بگیرید باید سرمایه‌ گذاران را متقاعد نمایید. داده ‌های قابل اثبات و عینی کمک می‌ کنند تا سرمایه ‌گذاران با آگاهی بیشتری وارد کسب و کار شما شوند. با تحقیق کردن در مورد سرمایه ‌گذاران، به راحتی می‌ توانید روی افرادی که سرمایه بیشتری را ارائه می ‌دهند تمرکز نمایید.

دکتر ماکان آریاپارسا کارآفرین موفق

9. ارائه برنامه ریزی های کسب و کار به سرمایه گذاران برای جذب سرمایه ‌گذار

برنامه ریزی هایی که برای راه اندازی کسب و کار در پروژه تان دارید را باید به سرمایه گذاران نشان دهید. این مسئله تاثیر زیادی روی جذب سرمایه ‌گذار دارد. سرمایه گذاران برنامه ریزی هایی که مربوط به راه اندازی کسب و کار می باشد را مورد بررسی قرار می دهند. بین انواع مدلهای جذب سرمایه این روش تاثیر زیادی دارد. سرمایه گذاران شرایط موفقیت اهداف کسب و کارها را در نظر می گیرند و سپس سرمایه خود را وارد کار می کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *