ارائه هدف گذاری ماکان آریا پارسا

به گفته دکتر ماکان آریا پارسا کارآفرینی در کشاورزی سبب توسعه اقتصادی و در نهایت بی نیازی کشور از واردات انواع محصولات کشاورزی می شود. توسعه کشاورزی از بخش های مهم و استراتژیک در سیاست های کلی کشور می باشد که برای تحقق آن احتیاج به دانش بالایی است. در واقع برای موفقیت در این بخش شما به طور همزمان نیاز به استفاده از دانش و تجربه عملی در بخش کشاورزی دارید.

از پیامدهای مثبت توسعه کارآفرینی در کشاورزی می توان به محرومیت زدایی در روستاها و افزایش سطح رفاه عمومی برای مناطق محروم اشاره نمود. همچنین این امر می تواند عامل مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها شود. در نتیجه کارآفرینی در کشاورزی علاوه بر حل مشکلات اقتصادی کشور می تواند سبب رفع بسیاری از مشکلات فرهنگی حاصل از زندگی در شهرهای بزرگ شود. موارد قید شده در متن نشان می دهد که کارآفرینی در بخش کشاورزی از موارد مهمی است که باید به آن توجه ویژه ای داشت.

کارآفرینی در کشاورزی چالشها و راهکارها

بیان کلی مفهوم کار در بخش کشاورزی و توسعه روستایی

با توسعه فرایند کارآفرینی در کشاورزی ما شاهد ایجاد رفاه و عدالت اجتماعی در بخش های کمتر توسعه یافته کشور می باشیم. دکتر ماکان آریا پارسا باور دارد که کشاورزی یکی از روش های کسب درآمد در کشور ما می باشد که با سرمایه محدود نیز می توان در آن مشغول به فعالیت شد. با ممارست در این فرایند و استفاده از دانش روز دنیا شما به تدریج می توانید در این زمینه به موفقیت های قابل توجهی دست یابید. شما می توانید با شناخت کامل فرصت های موجود در منطقه خود به کسب درآمد قابل توجهی در زمینه کشاورزی دست یابید. در فضای کارآفرینی در کشاورزی نیاز است تا شما از خلاقیت و نوآوری خود در جهت ایجاد مشاغل جدید و پر بازده بهره ببرید. در واقع باید بدانید که تفاوت آنچنانی میان کارآفرینی در روستاها با کارآفرینی در فضای مدرن شهری مشاهده نمی شود. در نتیجه در هر دو حالت شما با چالش های فراوانی در زمینه کارآفرینی مواجه خواهید شد.

در این بین ورود به بخش کشاورزی می تواند در ایجاد آرامش درونی در زندگی افراد موثر باشد. عدم حضور در فضای تنش زای شهری سبب می شود تا فعالیت در بخش کشاورزی علاوه بر هدف مادی سبب ارتقاء معنوی زندگی شما شود. از سوی دیگر بسیاری از ساکنان روستاها به دلیل کمبود منابع مادی برای زندگی بهتر اقدام به مهاجرت به شهرهای بزرگ و صنعتی می نمایند. به گفته دکتر ماکان آریا پارسا مهاجرت خیل عظیم ساکنان روستاها به شهرها سبب می شود تا روند توسعه شهر از جمعیت تزریق شده به آن کندتر باشد. همین امر سبب افت کیفیت زندگی برای این افراد خواهد شد. همچنین این امر سبب می شود تا این افراد با دوگانگی عمیق فرهنگی در زندگی روزمره خود مواجه گردند. در نتیجه شناخت راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می تواند از مهاجرت روستاییان جلوگیری نماید و از وقوع مشکلات اینچنینی پیشگیری نماید.

راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی

چرا لازم است قبل از ورود به حیطه کارآفرینی در کشاورزی طرح کلی از کار ارائه نمود؟

طبق نظر دکتر ماکان آریا پارسا طرح توجیهی و یا همان طرح کارآفرینی در کشاورزی برنامه ای کلی از فرایندهای جاری در شاخه ای از کشاورزی می باشد. فعالیت در بخش های مختلف کشاورزی بدون شناخت مسیر و برنامه ریزی دقیق در آن محکوم به شکست می باشد. در واقع شما باید پیش از ورود به بخشی خاص از کشاورزی به بررسی تمامی جوانب اجرایی کار بپردازید. شناخت فرصت ها و محدودیت ها و استفاده از آنها در موقعیت مناسب از موارد با اهمیت در کشاورزی می باشد. از دیگر بخش های مهمی که در زمینه کارآفرینی در بخش کشاورزی باید به آن توجه ویژه ای داشت بخش مالی و در نهایت برآورد میزان سود حاصله از این کار می باشد. در واقع این بخش از مهمترین موارد انگیزشی در زمان ورود به بخش کشاورزی می باشد.

بررسی سایر موارد در طرح های توجیهی

در طرح کارآفرینی در بخش های مختلف کشاورزی، کار از جوانب گوناگونی مورد بررسی قرار می گیرد. اولین مورد موثر در کارآفرینی در کشاورزی زیرساخت های بخش کشاورزی می باشد. البته زیر ساخت ها و کمبودهای آن می تواند سبب کندی فرایندهای اجرایی در کشاورزی شود. در واقع شما باید قبل از ورود به یک شاخه از کار کشاورزی زیرساخت های موجود برای راه اندازی کار را هم مورد بررسی قرار دهید. عدم وجود زیرساخت مناسب می تواند مانع راه شما در آغاز فعالیت اقتصادی شود. دیگر نکات مهم در این مسیر شرایط نهادی، شرایط طبیعی حاکم بر منطقه و در نهایت بحث رقابت پذیری در کار می باشد. ایجاد کارآفرینی در کشاورزی چالشها و راهکارهای پیش رو از جمله موارد محدود کننده در این مسیر می باشد.

سایت کارآفرینی کشاورزی

کارآفرینی در کشاورزی چالشها و راهکارها

شاید این پرسش در ذهن بسیاری از شما نیز شکل گرفته باشد که چرا با وجود رشد آکادمیک دانش کشاورزی در کشور هنوز ما در این مسیر به توسعه چندانی دست نیافته ایم. در گذشته برخی این ایده را مطرح می نمودند که مشکل اصلی در عدم توسعه کشاورزی نبود نیروی کار ماهر و متخصص در این زمینه می باشد. در نتیجه این امر سبب توسعه دانشگاه های تخصصی کشاورزی شد. به شکلی که بعدها میزان خروجی این دانشگاه ها از میزان ورودی فارغ التحصیلان به بخش کشاورزی کمتر بود. این امر سبب ایجاد بحرانی جدید در کشور شد و آن هم ورود تحصیل کرده های بیکار در این بخش می باشد. بررسی روند رو به رشد صنعت کشاورزی در کشورهای توسعه یافته نشان می دهد که این کشورها توسعه کشاورزی را مدیون کارآفرینی در کشاورزی می باشند. در واقع کارآفرینی در این کشورها بسیار مورد توجه میباشد زیرا اسباب تولید ثروت، تکنولوژی و اشتغال را در یک جامعه پدید می آورد.

در واقع موفقیت در زمینه کارآفرینی در کشاورزی به عوامل متعددی وابسته می باشد. شرایط اقلیمی، آب و هوایی میزان بارش و رطوبت از جمله موارد جوی موثر بر امر کشاورزی می باشند. تمامی موارد ذکر شده در متن علاوه بر این که می تواند نقش یک فرصت را در بخش کشاورزی ایفا نماید در شرایط دیگر خود می تواند به منزله یک چالش مهم در نظر گرفته شود. با توجه به صحبت های دکتر ماکان آریا پارسا برای موفقیت در کارآفرینی در کشاورزی چالشها و راهکارها فراوانی در پیش روی کشاورزان وجود دارد. کشاورزان باید شناخت دقیقی از این چالش ها و راهکارهای مورد نظر برای رفع آنها داشته باشند.

کارآفرینان موفق در زمینه کشاورزی

بررسی راهکارهای مناسب برای توسعه کشاورزی

همانگونه که در متن نیز به آن اشاره نمودیم کارآفرینی در کشاورزی چالشها و راهکارها فراوانی دارد که در ادامه به بررسی برخی از راهکارهای موثر در امر کارآفرینیخواهیم پرداخت. شناخت دقیق نیروی کار فعال در بخش کشاورزی و رفع کمبودها می تواند در این مسیر موثر باشد. تامین زیرساخت های لازم برای توسعه بخش کشاورزی از دیگر موارد با اهمیت در این زمینه است.

بررسی اهمیت حضور دولت در توسعه روستاها

البته تحقق این بخش تنها با ورود کارآفرینان به بخش کشاورزی محقق نمی گردد و نیاز به فعالیت گسترده بخش های دولتی نیز می باشد. رقابتی کردن بازار، آموزش مهارت های کسب و کار، استفاده از مشوق های ارائه شده از سوی ارگان های دولتی، کنترل کیفی محصولات ارائه شده به بازار و تنوع سازی در فعالیت های کشاورزی از دیگر راهکارهای موثر در این زمینه می باشد. شناخت روش های کارآفرینی در کشاورزی چالشها و راهکارها می تواند مسیر را برای علاقمندان به این حرفه هموارتر نماید.

کشاورزی

راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی

شناخت راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می تواند سبب شود تا این بخش به صورت گسترده ای توسعه یابد. شناخت الگوهای حاکم بر مناسبات موجود در کشاورزی نقش موثری در موفقیت کارآفرینی در بخش کشاورزی ایفا می نماید. در واقع نیاز است تا برای موفقیت در بخش کشاورزی نگاه دولت محور از این بخش حذف شود. ورود کارآفرینان در حیطه کارآفرینی می تواند اسباب موفقیت های چشمگیری را در این زمینه فراهم آورد. توسعه خلاقیت و نوآوری، استفاده از تکنولوژی روز دنیا در بخش کشاورزی تنها بخشی از فواید شناخت و کاربرد راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد. کارآفرینی در کشاورزی چالشها و راهکارها همواره در این مسیر موجود است و برای مقابله با آنها افزایش دانش کشاورزی بهترین راهبرد است.

کارآفرینی

کارآفرینان موفق در زمینه کشاورزی

با بررسی سایت کارآفرینی کشاورزی می توانیم به اطلاعات کاملی در این زمینه دست یابیم. برای مثال یکی از خدماتی که در این سایت ها ارائه می شود معرفی برخی از چهره های شاخص، شناخته شده و موفق در حوزه کارآفرینی در بخش کشاورزی می باشد.

بررسی زندگی و اهداف کشاورزان نمونه

با بررسی برخی از این سایت ها با زندگی افرادی آشنا می شویم که با مقدار بسیار ناچیزی سرمایه اولیه در مسیر توسعه کشاورزی قدم نهاده اند. کشاورزان موفقی که فعالیت اقتصادی خود را از صفر آغاز نوده اند و امروز به یکی از موفق ترین چهره های اقتصادی در این صنعت تبدیل شده اند. در این بین می توان به افراد سرشناسی مانند آقای علیقلی ایمانی اشاره نمود. ایشان که یکی از موفق ترین کارآفرینان داخلی در بخش تولید گندم می باشند اینگونه بیان می نمایند که شروع فعالیت من به عنوان کشاورز از چیزی حدود سه هکتار زمین آغاز شد.

دکتر ماکان آریا پارسا جوان خوش فکر ایرانی

به تدریج و با گذشت زمان بنده در این مسیر به موفقیت های قابل توجهی دست یافتم. به شکلی که امروزه میزان سطح کشت در اختیار اینجانب چیزی در حدود 100 هکتار می باشد. در نهایت می توان به این نکته اشاره نمود که ورود به بخش کشاورزی و تولید غذا می تواند همواره برای ما سودآور باشد. این بخش دارای ظرفیت کلانی می باشد و در نتیجه می تواند پذیرای حجم بالایی از افرادی که به این حیطه شغلی علاقه دارند باشد. کارآفرینی در کشاورزی را می توان در حیطه های مختلف پرورش غلات، دانه های روغنی، علوفه، شیلات، دامداری، پرورش طیور، زنبور عسل، ماهی و بسیاری فرایندهای دیگر تعریف نمود. همین گستردگی سبب می شود تا امکان موفقیت در حیطه های مختلف با کاهش سطح رقابت تا حد قابل توجهی افزایش یابد.

توسعه کشاورزی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *